Termeni si conditii

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice,

Safepack cu sediul in Sibiu, Str. George Toparceanu, Nr. 4, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J32/544/2004, cod unic de inregistrare RO16323997 are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul safepack.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii Safepack si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta.

Toti cei care au furnizat adresa de email in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre Safepack. este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de Safepack, efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea Safepack.

Safepack va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, Safepack va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre Safepack. si nu vor fi dezvaluite tertilor.

Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Editorial

Ai fost adaugat(a) la lista de newsletter. ×
Nu ai putut fi adaugat(a) in lista de newsletter. ×